GRUP CATALUNYA UN PAIS 1000 EXCURSIONS

SORTIDES GUIADES I OBERTES A LA PARTICIPACIÓ DE TOTHOM

CAP DEL VERD 2.282m 11 de febrer de 2018

 

Programa: Partint de Gósol ens endinsarem als boscos de la Serra del Verd en els que ens haurem de posar les raquetes de neu per anar a buscar la carena i assolir el cim des del que podrem contemplar vistes espectaculars del Pedraforca, la Serra del Cadí, el Port del Comte, La Serra de Busa i el Solsonès.

                    

Distància total: 15 Km Desnivell: + /-795 m

 

Material recomanat: Botes de muntanya de canya mitja-alta Raquetes de neu + Bastons de trekking + paraneus Roba d’abric (guants, gorro) i roba per la pluja Jaqueta i pantalons impermeables Frontal Protecció solar (crema solar, ulleres de sol, gorra) Menjar lleuger pel dinar (barretes, fruits secs, entrepà, carmanyola, etc) Aigua

 

Preu guiatge, organització, assegurança i IVA: 24 € No inclou transport fins al punt d’inici de la caminada Possibilitat de llogar raquetes a 12 €

 

Ver más detalles, contacto, reserves: Clickeu frase o enviar un mail a pakocrestas@gmail.com

DESCARGAR PROGRAMA
programa CAP DE VERD FEBRER 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [168.5 KB]

RAQUETES DE NEU Diumenge, 18 de febrer de 2018 Port del Comte

 

Programa:

El Pedró dels Quatre Batlles ens ofereix unes de les vistes de 360º més complertes per divisar tot el Pirineu i gran part de Catalunya, les taules del seu mirador ens ajudaran a identificar tots els punts. A la Serra del Port del Comte pujarem entre boscos per assolir aquest magnífic cim de 2.386 metres.

 

Distància total: 9,75 Km Desnivell: + /- 460 m

 

Material recomanat: Botes de muntanya impermeables de canya mitja-alta Raquetes de neu + Bastons de trekking + paraneus Roba d’abric (guants, gorro) i roba per la pluja Jaqueta i pantalons impermeables Protecció solar (crema solar, ulleres de sol, gorra) Menjar lleuger per dinar (barretes, fruits secs, entrepà, carmanyola, etc) Aigua, frontal

 

Preu guiatge, organització, assegurança i IVA: 24 € No inclou transport fins al punt d’inici de la caminada Possibilitat de llogar raquetes a 12 €.

 

Ver más detalles, contacto, reserves: Clickeu frase o enviar un mail a pakocrestas@gmail.com

DESCARGAR PROGRAMA
programa PEDRÓ 4 BATLLES FEBRER 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [140.1 KB]

HORTA DE SANT JOAN – PARC NATURAL DELS PORTS 30, 31 de març, 1 i 2 d’abril de 2018

 

Programa: Per Setmana Santa anirem a descobrir els racons més espectaculars del Parc dels Ports de Beseit des de la població d’Hora de Sant Joan, un dels paratges característics d’aquest singular espai ple de natura i cultura.

 

Activitats programades: Les Roques de Benet La Miranda i Toll del Vidre Circuit de l’Espina Estrets d’Arnes

 

Material recomanat: Botes de muntanya de canya mitja-alta Bastons de trekking Roba d’abric i jaqueta per la pluja Protecció solar (crema solar, ulleres de sol, gorra) Menjar pels dinars Aigua, frontal

 

Preu: 76 € per persona (inclou organització, guiatge 4 dies, assegurança de les activitats i IVA) No inclou transport que farem en cotxes particulars repartint el cost.

 

Allotjament: Tenim places reservades al Alberg Els Olivers http://www.elsolivers.com/ Mitja pensió (sopar, dormir esmorzar): 36 € persona/nit Inclou roba de llit. Cal portar tovallola de dutxa. Transport: En cotxes particulars repartint el cost.

 

Ver más detalles, contacto, reserves: Clickeu frase o enviar un mail a pakocrestas@gmail.com

DESCARGAR PROGRAMA
programa HORTA SANT JOAN SEM SANTA 2018.[...]
Documento Adobe Acrobat [305.1 KB]

VIATGES MON PETIT - Registre GC-004105 -

BIPGrup SCP - J63845101

Crta.de la Coma Km. 1,5 - 25282 SANT LLORENÇ MORUNYS

GESTOR DEL PORTAL

Pako Crestas

Tl. 615626813

pakocrestas@gmail.com