CAMINS DE VINS - ALLOTJAMENTS

REFUGI "EL RACÓ DE LA FINESTRA" MARGALEF

 

Al Refugi de Margalef, ofereixen un allotjament únic i econòmic a Margalef, on amants de la natura i famílies poden sentir-se com a casa. En Jordi i el Vicent poden fer de la vostre estada un bon inici per a qualsevol aventura, que de ben segur us farà repetir.

 

L’establiment ofereix 6 habitacions múltiples amb servei d’esmorzar i sopar. Disposen d’una habitació doble de matrimoni, dues habitacions de 4 persones, dues de 6 persones i una de 12 persones amb lliteres, que es poden reservar com a privades o com a compartides. Servei de llençols i tovalloles.

El Refugi de Margalef disposa d’un espai habilitat per a cuinar on us podreu cuinar vosaltres mateixos.

El Refugi disposa de calefacció central, aire condicionat al menjador, servei de bugaderia, i tota la informació actualitzada sobre l’escalada a Margalef així com dels senders del Montsant.

FONDA TONDRÀ - ULLDEMOLINS

 

Fonda Toldrà ens ofereix una agradable estada al seu hostal d'Ulldemolins, localitat catalana de la província de Tarragona. Cal destacar les precioses vistes a la muntanya que se'ns brindeu des de les habitacions.

 

 

A la segona planta de l'allotjament les habitacions disposen de bany privat i una sala d'estar compartida, mentre que a la tercera planta tenen terrassa compartida. Altres zones compartides serien el restaurant, que serveix esmorzars i sopars elaborats amb els productes de temporada de la zona.

SIURANA

 

Establiment a determinar en aquests moments

VIATGES MON PETIT - Registre GC-004105 -

MONPETIT TRAVEL S.L. 

B 67491167

c. Cervantes, 49

08810 SANT PERE DE RIBES

GESTOR DEL PORTAL

Pako Crestas

Tl. 615626813

pakocrestas@gmail.com