PORTS INFINITS - DE GANDESA A MORELLA

La Gran Travessia dels Ports de Tortosa, Beseit - Morella .... Muntanya infinita ... infinitat de racons, infinitat de barrancs, infinitat de paisatges, infinitat de secrets ... Un territori on la relació home - muntanya ha estat ancestral, tortuosa, respectuosa, històrica. Una llarga travessia de 8 dies (possibilitat de fraccionar-la en 4 + 4) que ens porta a descobrir tres comarques (Terra Alta, Matarranya, Ports de Morella) i 3 territoris: Catalunya, Aragó i País Valencià.

 

Aquesta extensa serralada és la unió de la Serralada Pre Litoral Catalana i el Sistema Ibèric. Malgrat la seva modesta alçada (Punt culminant és el Mont Caro amb 1.441 m) els desnivells i les distàncies són considerables, així com el terreny que acostuma a ser molt solitari, salvatge i poc poblat.

 

Durant la llarga travessia visitarem i pernoctarem en localitats pintoresques i genuïnes com Paüls, Beseit, Penyaroja de Tastavins, Arnes, Prat de Comte, Castell de Cabres, Vallibona i la pròpia Morella, ciutat emmurallada de gran atractiu turístic.

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.
Ha introducido los siguientes datos:

CONTACTE - INFORMACIÓ PORTS INFINITS

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

VIATGES MON PETIT - Registre GC-004105 -

MONPETIT TRAVEL S.L. 

B 67491167

c. Dc. Pi i Molist, 123, 8º A

08042 BARCELONA

GESTOR DEL PORTAL

Pako Crestas

Whatsapp. +34 615626813

pakocrestas@gmail.com

INSTAGRAM @pakocrestas

FACEBOOK pakocrestas.com