RUTA DELS AMETISTES - ALLOTJAMENTS

HOSTAL L'ESQUELLA - AIGUAFREDA

 

L’Esquella es troba situat al centre d’Aiguafreda i s’hi fa una cuina casolana, de mercat i elaborada amb productes de proximitat. És el lloc perfecte on relaxar-se i, immersos en una pau absoluta, assaborir uns bons esmorzars de forquilla, entrepans de tot tipus, xocolates i varietats de cafès i tes.

 

En aquest restaurant serveixen menús complets amb gran varietat de plats per escollir: de dilluns a divendres proposen un menú diari i els caps de setmana i festius en proposen un altre de diferent, a més a més d’un menú infantil. A L’Esquella també fan menús per a grups i colles a mida del client i donen un tracte familiar i directe que us farà sentir com a casa tant bon punt hi entreu. Val a dir que disposen d’una terrassa amb zona per a fumadors i d’una sala privada per a grups per a celebrar qualsevol tipus d’esdeveniment que està equipada amb una pantalla gegant

HOTEL SEVA

 

L'Hotel Seva és un un allotjament de turisme rural estratègicament ubicat als peus del Montseny, a la comarca d'Osona. Disfruta d'un ambient rural i familiar envoltat de natura.

Còmode, confortable, acollidor i pràctic: així es descriu en poques paraules el nostre hotel, amb un marcat accent rural i un tracte proper i familiar que us farà sentir com a casa.

Gaudeix d'una gran varietat d'entorns i activitats per disfrutar del turisme actiu i de montanya: senderisme, ciclisme, trekking, hípica, escalada, golf...

SANT MARÇAL DEL MONTSENY

 

L’antic monestir de Sant Marçal es troba al capdamunt d’una petita vall montsenyenca, a una altitud d’uns 1.090 m, entre els dos grans massísos que formen el Montseny: el Matagalls i les Agudes-Turó de l’Home.

 

Aquesta vall, també es caracteritza per ser la capçalera del riu Tordera que naix a la coneguda Font Bona, a pocs metres del monestir.

 

La primitiva església de Sant Marçal del Montseny, documentada el 1053, fou convertida en monestir benedictí l’any 1066.

 

El conjunt arquitectònic està compost per la petita església romànica de nau allargada, amb absis circular, volta de mig punt i un ample campanar d’espadanya. Li fa costat la gran casa pairal, que habitaven els monjos benedictins.

 

Després de segles d’activitat monàstica, a començaments del segle XX el conjunt fou convertit en hoteleria. 

XALET LA COROMINA – VILADRAU

 

Ja son 25 anys !!! En tot aquest temps ens hem esforçat a oferir als nostres clients un tracte proper i, al mateix temps professional, perquè la seva estada amb nosaltres aporti aquest punt de felicitat i descans que es mereixen.

 

Disposem de 8 habitacions dobles amb bany, totes elles diferents i amb la seva pròpia personalitat.

 

Estem en un entorn natural al poble de Viladrau, dins el Parc Natural de Montseny.

Oferim una gastronomia de qualitat, elaborada amb productes típics de la zona.

CAL FERRER – MONTSENY

 

Els apartaments turístics Cal Ferrer estan situats al petit municipi de Montseny, de tan sols 300 habitants al cor del Parc Natural, declarat per la UNESCO reserva de la Biosfera.

 

Montseny esta a 50 minuts amb cotxe de Barcelona i Girona a 1 hora de la Costa Brava i 40 minuts del circuit de Formula 1 de Montmeló.

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.

Ha introducido los siguientes datos:

CONTACTE - INFORMACIÓ RUTA DEL AMETISTES (MONTSENY)

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

VIATGES MON PETIT - Registre GC-004105 -

MONPETIT TRAVEL S.L. 

B 67491167

c. Dc. Pi i Molist, 123, 8º A

08042 BARCELONA

GESTOR DEL PORTAL

Pako Crestas

Tl. 615626813

pakocrestas@gmail.com

INSTAGRAM @pakocrestas

FACEBOOK pakocrestas.com