TERRA INCOGNITA (català)

TERRA INCOGNITA es una nova ruta circular del refugis d’alta muntanya que posem en marxa per zones inhòspites de l’Alt Urgell i el Pallars Sobirà. Concretament la voltant pel massís de Salòria i les valls de Castellbó i Santa Magdalena, fent el mateix cim del Pic de Salòria, de 2.789 metres d’alçada, sostre comarcal.

 

El nom de Terra Incògnita ve del fet de que ens estem movent per una de les part de l’Alt Pirineu més desconegudes i salvatges, amb una riquesa de flora i fauna sense parangó a la serralada. De ben segur que puja una bona pica de cims de més de 2.000 metres que de ben segur no has pujat i segurament, dels quals no tant sols hauràs sentit parlar. Estem a la zona més incògnita i desconeguda del nostre Alt Pirineu.

 

La ruta. Molt variada, combina paratges d’alta muntanya, salvatges i amb amples horitzons, amb poblets i bordes perdudes en les vastes extensions del Pallars, amb escenaris claus de la memòria històrica al front del Pallars (fets de la guerra civil espanyola de l’any 1938) com seria el bosc de Baladredo.

 

Tanmateix anem envoltant tots els dies d’enorme Vall de Santa Magdalena, morada de la fauna més salvatge de l’Alt Pirineu, on torbarem entre altres, isards, cérvols, gall fer, trencalòs i l’os bru. Santa Magdalena segurament es la vall més gran del Pirineu sense cap mena de poble (només hi son ja a la part més baixa de la Vall: Montenartró i Romadriu), de fet tota la travessia va envoltant la vall pel seu perímetre. Val a dir que el disseny de la ruta s’ha fet sota la cautelosa tutela de la direcció del Parc Natural i s’han evitat, -- tot fent modificacions puntuals de traçat --, el pas per zones d’especial interés per la conservació de la fauna i flora salvatge.

 

Omple de colors, sensacions i records aquesta “zona blanca” de la Serralada. Vine a descobrir la darrera Terra Incògnita al cor de la vella Europa.

MODALIDAD RUTA
DIA INICIO - START TREKKING
Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.
Ha introducido los siguientes datos:

CONTACTE - INFORMACIÓ TERRA INCOGNITA

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

VIATGES MON PETIT - Registre GC-004105 -

MONPETIT TRAVEL S.L. 

B 67491167

c. Dc. Pi i Molist, 123, 8º A

08042 BARCELONA

GESTOR DEL PORTAL

Pako Crestas

Whatsapp. +34 615626813

pakocrestas@gmail.com

INSTAGRAM @pakocrestas

FACEBOOK pakocrestas.com

VISITAS DESDE 2016 (AÑO INAGURAL VIAJES MON PETIT)