FLAMA ETERNA - TREKKING CARANÇÀ - CANIGÓ

Canigó. Muntanya mítica de la cultura catalana. Símbol de la llengua d’aquesta nació sense estat. Unió de pobles dividits pels avatars de l'història, amb una la llengua, costums i cultura comuna. Muntanya mística, ancestral. Culminant en els 2.784 metres de la Pica del Canigó, aquest es el  darrer massís de mès de dos mil metres d’alçada abans de que el Pirineu declivi vers a les aigües de la Mar Mediterrània. Muntanya de dracs, de comptes, de fades, de reis. Els romans i el fenicis pensaven que es tractava de la muntanya mès alta del Pirineu al ser l’atalaia mès significativa que es veu des del mar. (com al Monte Viso als Alps).

 

Us presentem un trekking de 4 dies per la Catalunya Nord o francesa. Des de les espectaculars gorges de Carançà, passant pels estanys mès orientals de la Serralada i acabant en la muntanya de la flama de la Llengua catalana, a la muntanya de la Flama eterna.

 

Durant el trajecte també visitarem indrets de gran interès històric i paisatgístic, com el naixement del riu Ter, el monestir de Sant Martí del Canigó o la ciutat medieval de Vilafranca de Conflent. També coneixerem un dels al·licient turístics mès interessants de la zona, el famós Tren Groc.

DIA INICIO - START TREKKING
Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.
Ha introducido los siguientes datos:

INFORMACIÓ CONTACTE FLAMA ETERNA

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

VIATGES MON PETIT - Registre GC-004105 -

MONPETIT TRAVEL S.L. 

B 67491167

c. Dc. Pi i Molist, 123, 8º A

08042 BARCELONA

GESTOR DEL PORTAL

Pako Crestas

Whatsapp. +34 615626813

pakocrestas@gmail.com

INSTAGRAM @pakocrestas

FACEBOOK pakocrestas.com

VISITAS DESDE 2016 (AÑO INAGURAL VIAJES MON PETIT)