CIMSDECERVOLS - TREKKING BOUMORT - COLLEGATS (PRE-PIRINEU LLEIDA)

CIMS DE CÈRVOLS es una ruta circular que enllaça una de les serres mès salvatges i desconegudes del Pre Pirineu de Lleida. Boumort i Serra de Freixa.

 

El principal atractiu és la important població de cérvols que hi habita. Se'ls pot veure durant tot l'any, però el moment més espectacular és l'època de zel (brama), entre mitjan setembre i mitjan octubre, quan es pot gaudir d'un espectacle astorador de la mà d'un guia que conegui els millors indrets d'observació d'aquests animals. La reserva destaca per ser l'únic indret d'Europa on es reprodueixen les quatre espècies de voltors del continent: voltor comú, voltor negre, trencalòs i aufrany.

 

Les màximes alçades de la reserva ronden els 2.000 metres, com el cim del Boumort (2.077 metres) o el del Pi Sec (1.917 metres). Es tracta d'una terra de contrastos amb paisatges abruptes, que faciliten la convivència i la varietat de les espècies que hi habiten.

 

També coneixerem l’impressionat  Congost de Collegats, format pel riu de Noguera Pallaressa. Congost que sempre ha estat relacionat pels antics pobladors locals a la figura del Diable.

 

Aquest trekking salvatge ens durà també a coneixer bonics pobles, com Hortoneda, Taús, Freixes, Llagunes, Malmercat, Malmercat, Gerri de Sal o la troglodítica esglèsia de Santa Coloma de l’Espluga de Cuberes.

MODALIDAD RUTA
DIA INICIO - START TREKKING
Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.
Ha introducido los siguientes datos:

CONTACTE - INFORMACIÓ CIMSDECERVOLS

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

VIATGES MON PETIT - Registre GC-004105 -

MONPETIT TRAVEL S.L. 

B 67491167

c. Dc. Pi i Molist, 123, 8º A

08042 BARCELONA

GESTOR DEL PORTAL

Pako Crestas

Whatsapp. +34 615626813

pakocrestas@gmail.com

INSTAGRAM @pakocrestas

FACEBOOK pakocrestas.com

VISITAS DESDE 2016 (AÑO INAGURAL VIAJES MON PETIT)