CAMINS DE VINS PRIORAT - MONTSANT

La ruta circular de CAMINSDEVINS, un trekking a peu de 4 dies de durada, discorre per un dels indrets més salvatges i emblemàtics de les muntanyes de la Costa Daurada, en concret a les muntanyes de Montsant i Siurana.

 

Terra accidentada on el conreu de la vinya s’ha fet sempre en enlairats bancals, estretes valls sota l’atenta mirada de verticals i impressionants cingleres.

 

D’una varietat paisatgística única a la baixa – mitja muntanya de Catalunya, aquestes muntanyes del Priorat han estat, des de sempre, solcats per estrets i vertiginosos senders que vencen els respectats « graus » o canals que son els passos naturals per sobre la muntanya.

 

La ruta circular, a més del paisatge de vinyes, cingleres, cims i barrancs, visita bonics pobles amb un genuí aspecte, molt ben conservats, com serien Morera, Cornellana, Siurana, Arbolí, Margalef, Ulldemolins ....

 

Amb una alçada màxima de tant sols 1.200 metres (Punt culminant a la Roca Corbatera), es una ruta ideal per gaudir de la tardor, hivern i primavera i gaudir d’un paisatge únic i unes muntanyes que desprenen pau, harmonia i l’escalfor humana que amb l’esforç d’anys i anys, ha sabut treure d’aquestes enlairades feixes, impossibles plantacions de ceps que donen els millors vins del mon.

CAMINS DE VINS (imatges)

VIATGES MON PETIT - Registre GC-004105 -

MONPETIT TRAVEL S.L. 

B 67491167

c. Cervantes, 49

08810 SANT PERE DE RIBES

GESTOR DEL PORTAL

Pako Crestas

Tl. 615626813

pakocrestas@gmail.com