CAMINS DE VINS PRIORAT - MONTSANT

La ruta circular de CAMINSDEVINS, un trekking a peu de 4 dies de durada, discorre per un dels indrets més salvatges i emblemàtics de les muntanyes de la Costa Daurada, en concret a les muntanyes de Montsant i Siurana.

 

Terra accidentada on el conreu de la vinya s’ha fet sempre en enlairats bancals, estretes valls sota l’atenta mirada de verticals i impressionants cingleres.

 

D’una varietat paisatgística única a la baixa – mitja muntanya de Catalunya, aquestes muntanyes del Priorat han estat, des de sempre, solcats per estrets i vertiginosos senders que vencen els respectats «graus» o canals que son els passos naturals per sobre la muntanya.

 

La ruta circular, a més del paisatge de vinyes, cingleres, cims i barrancs, visita bonics pobles amb un genuí aspecte, molt ben conservats, com serien Morera, Cornellana, Siurana, Arbolí, Margalef, Ulldemolins ....

 

Amb una alçada màxima de tant sols 1.200 metres (El cim mès alt es la "Roca Corbatera"), es una ruta ideal per gaudir de la tardor, hivern i primavera i gaudir d’un paisatge únic i unes muntanyes que desprenen pau, harmonia i l’escalfor humana que amb l’esforç d’anys i anys, ha sabut treure d’aquestes enlairades feixes, impossibles plantacions de ceps que donen els millors vins del mon.

CAMINS DE VINS (imatges)

VIATGES MON PETIT - Registre GC-004105 -

MONPETIT TRAVEL S.L. 

B 67491167

c. Dc. Pi i Molist, 123, 8º A

08042 BARCELONA

GESTOR DEL PORTAL

Pako Crestas

Tl. 615626813

pakocrestas@gmail.com