GEGANTS ORIENTALS - TREKKING ALTES VALLS NÚRIA, FRESER I TER

EL TREKKING DELS GEGANTS ORIENTALS discorre per la zona mès alta de Pirineu Oriental de Catalunya, on la Serralada es caracteritza per tenir unes muntanyes de formes molt suaus i amb gran alçades que situen a la majoria de cims entre els 2.600 m i els 2.900 m.

 

Son les muntanyes de les capçaleres dels rius Núria, Freser i Ter, amb cims de grans proporcions com el Puigmal, el Balandrau, l’Infern, Bastiments, Noufonts i Borregues. El trekking presenta 2 opcions de 3 i 4 dies, respectivament.

 

Indret molt freqüent i conegut pels excursionistes catalans, ja que la gran majoria d’ells han fet les primeres passes a l’alta muntanya en aquest indrets. Us presentem un trekking circular de 4 dies que ascendeix a tots els cims imprescindibles i visita indrets molt coneguts, com Ulldeter o el Santuari de Núria, alternant amb altres indrets bastant solitaris. Bona combinació de grans i suaus cims amb pobles de postal com Queralbs, Tregurà, el Serrat o Setcases.

 

Des del 2015 gran part de les zones mès altes per on discorre aquest trekking han sigut declarats Parc Natural. Es tracta de "Parc Natural de les Capçaleres del Freser i Ter".

VIATGES MON PETIT - Registre GC-004105 -

MONPETIT TRAVEL S.L. 

B 67491167

c. Dc. Pi i Molist, 123, 8º A

08042 BARCELONA

GESTOR DEL PORTAL

Pako Crestas

Tl. 615626813

pakocrestas@gmail.com