SA VOLTA - TREKKING CIRCULAR A L'ILLA DE FORMENTERA

Formentera és una de les illes Pitiüses amb una superfície de 83,2 km², és l'illa habitada de menor extensió de les Illes Balears. L'illa té una forma allargassada d'est a oest, formada per dos promontoris a cada extrem i una franja de terreny llarga i estreta que els uneix.

 

La Mola i el cap de Barbaria, o el pla del Rei, són els dos massissos plans que s'eleven bruscament sobre el mar formant uns penya-segats de més de 100 m pràcticament en vertical. L'altitud màxima de l'illa és de 195 metres a sa Talaiassa de la Mola.

 

Un indret màgic, amb platges paradisíaques, destinació turística de primera categoria a l’estiu moment en que l’Illa està massificada, tenim una molt bona alternativa per caminar durant el hivern, finals de tardor o principis de primavera i descobrir una illa diferent, intima, tranquil•la, pausada, una Illa ancestral, com abans del boom del turisme ... Formentera i Zen.

 

Us presentem aquest trekking circular on anirem quasi tota l’estona al costat del mar, vora el blau. Descobrirem els fars, els puntals de l’illa, les platges mès amagades. Una regal per les cames, pel cos, pel cor, pels sentits.

DIA INICIO - START TREKKING
Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.
Ha introducido los siguientes datos:

CONTACTE - INFORMACIÓ SA VOLTA FORMENTERA

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

VIATGES MON PETIT - Registre GC-004105 -

MONPETIT TRAVEL S.L. 

B 67491167

c. Dc. Pi i Molist, 123, 8º A

08042 BARCELONA

GESTOR DEL PORTAL

Pako Crestas

Whatsapp. +34 615626813

pakocrestas@gmail.com

INSTAGRAM @pakocrestas

FACEBOOK pakocrestas.com

VISITAS DESDE 2016 (AÑO INAGURAL VIAJES MON PETIT)